Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nagyon aljas módon kimérve adagolódik a gyűlölet az általuk uralt csatornákon. Érdekes figyelni, hogy abban a pillanatban, amint léket kap a papundekli cirkáló, abban a pillanatban jön valamelyik hangosbemondón, hogy az ügyeletes rendszerellenes alak a Gyurcsány/Brüsszel/Soros — bocs Soros fiának — az embere. Vagy mint most: papír van róla, hogy X éve verte az asszonyt — apró öngól, hogy miért nem végezte a dolgát a rendőrség, ügyészség, családvédelmi szolgálat, amikor a jelentés állítólag elkészült.
Nagyon ügyesen ki lehet mérve, hogy hol van a legkönnyebben befolyásolható — és sajnos legszélesebb — réteg ingerküszöbe.
Sajnos nem a galléros pólóknál húzódik az a szint.
Vannak rokonaink, akikre gyerekként felnéztem, és pár éve már megnyúlt arccal hallgattam el, amikor megtudtam, hogy mennyi mindent készpénznek vesznek, amit a híradóban hallottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest