Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
azért nem lógnak a lámpavason, mert akiknek emiatt fel kellene lógatni őket, nagyrészt rájuk szavaztak
az meg, hogy nem az idő skálát kell nézni, hanem a térbelit az már egy túl bonyolult koncepció... az emberek 90+%-a az egész világon jobban él mint 15 éve (mé' gyúúúúrcsááány alatt jobb vóót'?) , de az, hogy hol tarthatnánk ha nem lopnák szét a fél országot, arra nagyon jól meg lehet mondani 2 sör meg 2 pálinka után, hogy csak okoskodás (tudom tudom, sztereotip vagyok).én azon haltam le, hogy egy átlag galléros póló az már kb 10 000-től indul

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bestbuy játékok
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
az meg, hogy nem az idő skálát kell nézni, hanem a térbelit az már egy túl bonyolult koncepció... az emberek 90+%-a az egész világon jobban él mint 15 éve (mé' gyúúúúrcsááány alatt jobb vóót'?) , de az, hogy hol tarthatnánk ha nem lopnák szét a fél országot, arra nagyon jól meg lehet mondani 2 sör meg 2 pálinka után, hogy csak okoskodás (tudom tudom, sztereotip vagyok).