- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Azért ha választani kéne, hogy 1-2 óránként tűt szúrjak az ujjaim idegvégződéseibe, hogy kiderüljön az ingadozás időbelisége, illetve azok oka, esetleg napokra befeküdjek egy szuperbaktériumokkal dúsított kórházi környezetbe hogy más szurkáljon folyamatosan, vagy inkább egyszer belőjek egy ilyen cuccot ami ugyan kis késéssel, de 0-24 képes a folyamatos monitorozásra, grafikont rajzol, elmenti az adatot, stb, akkor inkább utóbbira szavaznék. Mondjuk én utálom a tűt, és nem szeretem a fájdalmat.
És mi van, ha megszúrom magam reggel 8-kor, meg megmérem 10-kor, és mérek 6,7-et, meg 5,9-et, de pl 8:40-kor 12,2-t mérnék (de nem mérek), és 9:20-kor meg 9,8-at? Az eredmény a 2 szúrásból az, hogy igazából nagyjából Ok, csak közben van egy furcsa mondjuk rosszullét, amit a szonda viszont folyamatosan rögzítene. Értem hogy nem tökéletes, de a szúrós mérés pontos, de időtengelyen bináris mintavételi értékeit azért jelentősen pontosítja. Nem azt kell mérnie, hogy épp 5,9 vagy 6,2, hanem azt, hogy valamikor valamiért felmegy 10 fölé drasztikusan, aztán meg lemegy. (Vagy épp fordítva)Szerintem. De én csak próbálok logikázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest