Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid
    félisten

lassan utána kell járni, hogy karmikus átok van rajtam, vagy csak tényleg minden egyes minimál bicós esésnél sikerül a lehető legrövidebbet húznom...
    nemrég megint sikerült elvágódni egy nevetségesen minimális módon, mégis sikerült elszakítani a belső térdszalagomat, így 6 hét térdrögzítős finomság a jutalmam - ez így nyáron az egyik legjobb dolog, ami történhet :D

6 hét, lol. Jah, nekem is ezt mondták az elején. 4 hónap után már újra biciklire tudam ülni, hogy elkezdhessek újra felépíteni mindent nulláról. Addigra a felkarom vastagabb volt, mint a bal combom, pedig elég intenzíven futottam-bicikliztem előtte. Ha szerencsém van, karácsonykor már le tudok ülni a sarkamra a fa alatt, a teljes, egyenesre (illetve negatívba) kinyújtáshoz bemelegítéstől, meg a gyógytorna-foglalkozás intenzitásától függően már csak olyan 5-10 fok hiányzik. Jobbulást, de ne legyenek illúzióid, öregek vagyunk, mint a szar, törik, szakad minden, aztán egy örökkévalóság, mire helyrejön, és sosem lesz már az igazi.

p

Új hozzászólás Aktív témák