Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Thrawn
üzenetére
Pont az lett volna a lényeg, hogy az öreg, 120-as samsung sata ssd-t ki akartam venni a gépből, és végre beletenni egy nvme-t, mert úgyis gyorsabb is, nagyobb is, modernebb is, meg főleg nem 10 éves... Gondoltam, ha nem muszáj, nem telepíteném újra. De hamarabb meglettem volna, ha nincsenek ilyen hülye ötleteim, mert úgyis ez lett a vége.
Amúgy kezd tetszeni, amilyen irányba az nvme ssd-k ra halad. Lányomnak most vettem egy nagyobbacska WD Blacket, mert nem fért el a játékaival a rendszer mellett az 500-ason, és meglepődtem, hogy már 1TB pcie 4.0 is csak 69 eur. Sőt, a 2TB-os is pontosan dupla annyi lett volna. De most néztem, hogy ha elég a pcie 3.0 is (második nvme slot úgyis ritkán tud 4.0-t), akkor 2TB WD/Samsung van már 129 eur-ért is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Robotporszívók
- ASRock B860 Pro RS ddr5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Battlefield 6
- Diablo IV
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest