Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én sose voltam semmilyen szempontból se az a hú szilveszter / újév van, ide oda amoda kell menni, ezt vagy amazt kell enni / inni , aztán '21 őszén olyan helyre sikerült költözni, hogy így néztünk, hogy fél óra fullos tűzijáték, úgyhogy idénre áthívtunk pár embert, hogy meglegyen az élmény, és asszem amíg nem lesz gyerek, addig ez lesz a program
, csak azt nem tudom, hogy mit csinálunk a sok pezsgővel, 30-án reggel volt 2 üveg édes (valami csajos buliból maradt kb. júliusról) , biztos ami biztos alapon vettem még 2-t, és mivel sokkal többet hoztak, mint amit megittunk, most van 7-8 bontatlan üveg
, de amúgy nem szoktunk pezsgőzni
viszont legalább elfogyott az X éve nyitva levő banánlikőr és felbontottuk a diplomaosztóra kapott pálinkát (egy bő évtizede kaptam...)hát ennyi vóna'

viszont valamiért kicsit fáj a fejem...

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, csak azt nem tudom, hogy mit csinálunk a sok pezsgővel, 30-án reggel volt 2 üveg édes (valami csajos buliból maradt kb. júliusról) , biztos ami biztos alapon vettem még 2-t, és mivel sokkal többet hoztak, mint amit megittunk, most van 7-8 bontatlan üveg
, de amúgy nem szoktunk pezsgőzni
viszont legalább elfogyott az X éve nyitva levő banánlikőr és felbontottuk a diplomaosztóra kapott pálinkát (egy bő évtizede kaptam...)