- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
munkaidő van, otthon meg kényelmes a fotel

de kétségtelen, hogy nem én leszek az első ma a városháza előtti téren, hogy tüntessek, de ha híre menne, hogy vannak ott - mittudomén - ezren, ezeregyediknek odaérnék.
aztán sietnem kéne a gyerekekért a sulihoz.tudod, ha az én kollégám szólna be sokadjára ilyeneket komolyból, valami problémámmal kapcsolatban, akkor valószínűleg lenne némi ordítozás, meg ajtócsapkodás.
a polgármesteri hivatal is egy munkahely. nincs már ott egy gerinces se, aki szólna az ilyen pöffetegeknek, hogy koma, ezt azért ne toljad?a ner szerencséje, hogy létezik az internet, ahol a nép egyszerű gyermeke tud ventilálni, morogni, meg átkozódni. ha ez nem lenne, hamarabb gyűlne az indulat.
én nagyon boldog lennék, ha felkelne ez az ország úgy igazából, és az ilyen okosokat mint ez a dézsi is, megúsztatnák a dunában. megkötném a láncot, ha odaengednének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest