- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
munkaidő van, otthon meg kényelmes a fotel
de kétségtelen, hogy nem én leszek az első ma a városháza előtti téren, hogy tüntessek, de ha híre menne, hogy vannak ott - mittudomén - ezren, ezeregyediknek odaérnék.
aztán sietnem kéne a gyerekekért a sulihoz.tudod, ha az én kollégám szólna be sokadjára ilyeneket komolyból, valami problémámmal kapcsolatban, akkor valószínűleg lenne némi ordítozás, meg ajtócsapkodás.
a polgármesteri hivatal is egy munkahely. nincs már ott egy gerinces se, aki szólna az ilyen pöffetegeknek, hogy koma, ezt azért ne toljad?a ner szerencséje, hogy létezik az internet, ahol a nép egyszerű gyermeke tud ventilálni, morogni, meg átkozódni. ha ez nem lenne, hamarabb gyűlne az indulat.
én nagyon boldog lennék, ha felkelne ez az ország úgy igazából, és az ilyen okosokat mint ez a dézsi is, megúsztatnák a dunában. megkötném a láncot, ha odaengednének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest