- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
az durva....
én egyszer jártam így a szuzukival, ez persze azután történt, hogy már mentem a szervíz után ~300 km-t, és pont azelőtt, hogy Szegeden felhajtottam volna az autópályára hazafelé.... a szervízes rosszul rakta a helyére a nútot... azért örülök, hogy nem az autópályán történt ez 130-nál, hanem még a városban, 50-nél.Amúgy egyszer réges rég, 2009-ben úgy jártam, hogy magamnak cseréltem a téli-gumit-nyári-gumit, mondván, hogy épp kirúgtak, ráérek, meg péznem sincs, és nem bírtam leszedni a kereket, úgy rá volt gyógyulva az egyik anya (vagy akár több is? nem emlékszem már).
Elvittem utána szervízbe, és ők se tudták leszedni, teljesen rá volt gyógyulva. azt mondták, ilyet még nem láttak. Végül le kellett vágni (!) a dobot. Dobcsere, 120 ezer... mert az egyik kollega jól meghúzta.
@Nolf: Nem Városliget, hanem Erzsébetliget az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Formula-1
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Videó stream letöltése
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest