Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
ma hazafelé fura hangja volt a kocsinak. mintha kavics lett volna a bal első kerékben és az kattogna, hol gyorsan, hol lassan, attól függően hogyan mentem. de nagyobb tempónál meg abbamaradt és inkább mélyebb, horzsolós hang volt. elég idegesítő volt. alul felül körbenéztem a kocsit, a gumikat. aztán kíváncsiságból - nem is tudom, honnan jött az ötlet - leszedtem az 5 kerékcsavart takaró felniközepet.
ez a kettő azonnal kiesett: [kép]másik kettő két három csavarintásra jött ki, az ötödik - hála az égnek - olyan szorosan volt bent, hogy kicsavarni se tudtam.
hát nem volt őszinte a mosolyom...
most ráhúztam mindent mint az állat, de holnap beugrok egy gumishoz, leszedetem és újranyomatékoltatok mindent.kínzó kérdések:
A gumis bszta el 1,5 hónapja és azóta lazult folyamatosan a cucc? De azt az egyet hogyhogy lehúzta?
Vagy vlakinek nem tetszik a pofám és "megviccelt"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux Mint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest