- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ketsegtelen, hogy kb felarban van barmilyen mas megoldashoz kepest csak, ha a konkret konyhabutort nezem.
Nekem ez kavezos butorvasarlas eleg Sci-Fi. Mivel nem tudtam megvenni online es jogosan paraztam, hogy elviszik majd az utols darabot is. Hivtam az apost, hogy jojjon a kisteheratoval, meg orult is neki.
Vagy 5 percig csak vigyorgott, majd ha az anyos keri , hogy menjek mar vele az ikaba, most majd mondhatom neki, hogy bocsi mar voltam iden, no thanks.Miota harom gyerek van szinte nincs ido semmire. Mindel veszettul porog, de amit irsz, hogy igy is lehetne vasarolni azert az eleg elgondolkotato,valamit tenyleg nem csinalnuk jol.
Meg mindig remenykedek, hogy valahogy bedol majd a rezsim azert az eleg kemeny hogy harom het utan mar kinabol kell penzt meg fegyvert kerni a haboruhoz. Rogyadozik a kartyavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest