Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vérboci

addikt

válasz ladybug #82087 üzenetére

60 nm lakás két gyereknek kicsi? ne toljuk már ezt az eltartott kisujjas marhaságot. vagy te németországról beszélsz?
    itthon sokszor nem a zsemle kicsi, hanem az emberek pofája nagy.
    volt itt pár év "mesterséges jólét", aztán elszaladt mindenkivel a ló, az a baj.
    az igények is inflálódtak. csak nem tudom, minek a gyerek mellé a hely, amikor minden mai fiatal csak a gép előtt ül. ahhoz meg nem kell a négyzetméter.
    persze, értem én, a nagyobb mindig jobb. meg miért ne lehetne jobb a gyerekeinknek mint nekünk volt (53 nm lakásban, egy 12 nm szobában nőttem fel a nálam 6 évvel idősebb nővéremmel, szóval tudom miről beszélek)
    csak zavar, hogy olyan dolgokat tartanak sokan alapvetésnek, aminek a felére sincs meg jelenleg a valós fedezet.
    több megtakarításunk van mint amit a szüleim egész életükben kerestek összesen, mégis 74 négyzetméteres "viskóban" élünk, a két gyerek 16 nm szobán osztozik. és jól elvannak.
    külön hálószobánk nincs, a nappailban alszunk egy szekrényágyban. de nyugodtan alszunk benne. és december óta lakáshitelünk sincs.

Új hozzászólás Aktív témák