Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
60 nm lakás két gyereknek kicsi? ne toljuk már ezt az eltartott kisujjas marhaságot. vagy te németországról beszélsz?
itthon sokszor nem a zsemle kicsi, hanem az emberek pofája nagy.
volt itt pár év "mesterséges jólét", aztán elszaladt mindenkivel a ló, az a baj.
az igények is inflálódtak. csak nem tudom, minek a gyerek mellé a hely, amikor minden mai fiatal csak a gép előtt ül. ahhoz meg nem kell a négyzetméter.
persze, értem én, a nagyobb mindig jobb. meg miért ne lehetne jobb a gyerekeinknek mint nekünk volt (53 nm lakásban, egy 12 nm szobában nőttem fel a nálam 6 évvel idősebb nővéremmel, szóval tudom miről beszélek)
csak zavar, hogy olyan dolgokat tartanak sokan alapvetésnek, aminek a felére sincs meg jelenleg a valós fedezet.
több megtakarításunk van mint amit a szüleim egész életükben kerestek összesen, mégis 74 négyzetméteres "viskóban" élünk, a két gyerek 16 nm szobán osztozik. és jól elvannak.
külön hálószobánk nincs, a nappailban alszunk egy szekrényágyban. de nyugodtan alszunk benne. és december óta lakáshitelünk sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi