Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Mindent meg lehet szokni, attól még nem feltétlenül lesz jó. Miért ne lehetne alapvetés, hogy egy átlag ember össze tudjon kaparni egy lakásra vagy házra (vagy annak bérlésére) valót, melyben a gyerekeinek külön szobája van, és a szülők se a nappaliban alszanak. Ez elég messze van szerintem attól, hogy elszaladt valakivel a ló.
-
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Gyerekként sok éven keresztül 62 nm-es saját tulajdonú lakásban laktunk. 3-an osztoztunk a gyerekszobán, a szüleim összecsukható ágyon aludtak.
Gyűlöltem, hogy nincs privát szférám. El kellett mennem otthonról, hogy egy kicsit magam lehessek.
Az ágyon, íróasztalon, szekrényen… mindenen osztozni kellett, a tanulásra fordított időm sem volt véges.
Szóval tudom, milyen ilyen körülmények között élni és nem a kitartott kisujjas német énem szól belőlem.Amúgy pedig itt is majdnem 5 évig laktunk 4-en egy 3 szobás lakásban, ami már majdnem luxusnak kellene számítson, ha a gyerekkoromat nézem.
Viszont nekem nem ez az életcélom…
-
concret_hp
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
ahogy előttem is írták , ha fix HO van, akkor a 60m2 gyerekekkel hamar elfogy, eléggé kell a +1 félszoba legalább. itt is 60m2 van pont, amiből 2x10-11 a 2 szoba, egyik a háló, másik az iroda (ennek elég lenne kb. a fele végszükség esetén), 1 gyerekkel lenne élhető max, ha nem akarok zombi módba kapcsolni. persze mindent meg lehet oldani meg stb. itt is van jó nagy terasz, tavasztól őszig lehet kint nyomni, ha épp nincs eső, szélvihar vagy kánikula, de azért ez részmegoldás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest