Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Yettel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
én hozzávetőlegesen "sokat" járok külföldön, de szerintem még életemben nem váltottam valutát - vagy legalábbis nem emlékszem rá, ergo k.rva rég lehetett.
személyszerint sosem értettem, miért kellhet valakinek készpénz helyi valutában külföldön, hacsak nem olyan helyre megy, ahol köztudottan nem fogadnak el bankkártyát sehol. (esetleg taxiban, stb).
most isztambulban valahogy előfordult hogy a revolutot az egyik helyen nem fogadta el a krimó, másik kártyámon meg nem volt della, de volt a zsememben egy 10ezres. elsétáltam éjfélkor a pénzváltóhoz, ahol beváltották lírára, és söröztem tovább. tehát lényegében VAN az a helyzet, hogy egy-két sörre való helyei valuta nem árt, ha otthonhagytad a bankkártyád/nincs rajta lé

Új hozzászólás Aktív témák
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest