- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
erdey_a #81372 üzenetére
Az írás-olvasás az olyan, azok együtt mennek. Folyóírás használhatóságán lehet vitatkozni, az biztos, hogy gyorsabb, mint a nyomtatott, emellett lehet, hogy a kézírás elavult valaminek tűnik, de egy rakás olyan finommotorikus készséget fejleszt, emellett idegi kapcsolatokat épít, és olyan szinten járul hozzá az absztrakt gondolkodás fejlesztéséhez, hogy nem szabad elhagyni.
Nézd, értem én, hogy te kibaszottul értesz a pedagógiához, gyermek-, és pedagógiai pszichológiához, meg a didaktikához, bármikor ott a lehetőség, hogy kivedd azt a szerencsétlen gyereket a suliból, és úgy teszed tönkre az életét, ahogy akarod. Személy szerint nem javaslom, de mit értek én ehhez?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest