Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Sajnos sosem voltak vasbetonbol a csontjaim, fiatalabb koromban sport miatt volt vagy 10 toresem.
kb 3 eve egy jo olaszos ordibalos veszekedes soran odav@sztam egy szepet az asztalra okollel, hat masnap mentem a balesetire mert eltort butykom a kisujjamnal

multkor biciklivel kanyarban vagodtam el, most meg szinten biciklivel mentem es egy alagut vegen volt egy vaskorlat ami elvalasztja a gyalogos meg bicikliforgalmat, csak mivel nem jartam meg arra errol nem volt tudomasom. Este leven lofuttyot nem lattam ebbol es keson vettem eszre, nem sikerult idoben lefekezni hogy kikeruljem igy beleakadt a kormany es kirantotta a kezembol mikozben ugye en izombol szoritottam a csutkat es a feket - pont ugy mint legutobb, a kormany megcsavarta az alkarom es a konyokhajlatnal az orsocsontom harantiranyban megpattant. Tehat nem ugy kell ezt elkepzelni hogy ketterort a konyokom
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- EAFC 26
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest