Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Kicseszett veszélyes üzem. Egy kisebb targonca alsó hangon 5 tonna körüli önsúly. Egy nagyobbacska suv olyan 2 tonna. Ha hibrid, akkor esetleg kicsit több. És ehhez jön a teher. Meg az emelésből adódó energia: mi 8 méterig dolgozunk az emelőárbócosokkal. Az a földszint + két emelet szintje. Egy 600+ kilós raklapnak kicsit túlnyúlva egy 250 cm hosszú villa végén vajon milyen forgatónyomatéka lehet már, amit a gépnek meg kell fogni? És akkor jön a takarítónő, és besétál a partvissal a villa alá. Aztán én leszek lebaszva, hogy agresszív vagyok a külsős cég munkatársaival…
Amúgy sincs becsülete a targoncának: úgyis megáll, nyugodtan kilépegetnek elé… Egyeseknek semmi kedve az élethez. Szóval épp elég szar dolog akkor is, ha az ember nem hibázik. Ha meg igen… hát, ezt nem fogja meg egy fémkorlát. A téglafal sem feltétlenül… Szerencsére keveset vezetek, csak besegíteni szoktam, pedig amúgy jó móka, szeretem csinálni, de lehetőleg tényleg csak akkor, amikor még egyedül vagyunk a raktárban, ahogy egyre többen lesznek, már nagyon frusztráló mindenkire vigyázni - helyettük is. Amúgy is safety freak vagyok, ezt most mégis benéztem…
p
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Nikon D800 full-frame szett
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs