Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac
    nagyúr

tessék, július 1-től, ahogy ígérték:

mondjuk a telós változat még nem működik, de hát korán van még

Na, most kipróbáltam, már működik, le is töltöttem. Dél körül még nem működött nekem egyik gomb sem.
    Viszont, kíváncsi vagyok, hogy pl. a b. nejemnek lesz-e ilyenje, és ha igen, akkor hogy fogja értelmezni a rendszer.

Ő volt az, aki modernát kapott, ami után hetekig konstans gyulladásban volt a teste, allergia sokszorozódva, kiütések, fáradékonyság, random hőhullámok, nulla átaludt éjszaka, stb. nem is kérte a másodikat, hanem elment ilyen antitestes elég részletes vérvizsgálatra, ahol mindent lefutattak neki; kiderült, hogy az immun-válasza nagyon erős, az ellenanyag-termelése a tízszerese az átlagosnak, és hogy igazából poszt-kovid tüneteket produkál. Na, ezek után még 2-3 hét kellett, hogy ez elmúljon.

Aztán végül kínait adatott be másodiknak, arra nem voltak ilyen reakciói, és amúgy az immonológus, aki vizsgálta, azt mondta, hogy immunológiailag elméletben teljesen rendben lehet a kettő kombinációja.

SZóval egy Modernát és egy Sinopharm-ot kapott.
    Erre vajon mit mond a rendszer? :U

Illetve ma olvastam az új horvát rendeletről, a szerint vajon hogy jutunk le a tengerpartra? Ezt az esetet senki nem specifikálja... Megannyi kérdés, na.
    Amúgy ez a példa is mutatja, hogy mennyire egyszerű az élet a b. nejemmel... :D

Új hozzászólás Aktív témák