Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csapos2
    addikt

A noknek ez a kepzeletbeli vonal joval feljebb van egyebkent, ezert (is) konnyebb a noknek randit talalni, mint a ferfiaknak.

A kulso egyebkent rengeteget elarul, tehat evolucios szempontbol egy egesz jo modszer, hogy ha rovid ido alatt kell donteni, akkor a kulso alapjan dontesz. (Ez nem azt jelenti, hogy csak a szupermodellekek jonnek be.)

A masik fontos dontesi faktor a szag (vagy illat, ki hogy nevezi).

Egyebkent ez nem velemeny, te is pillanatok (szazadmasodpercek!) alatt mar velemenyt formalsz, mint ahogy mindenki. Ezt lehet, hogy felulirjak tanult (kulturalis) dolgok, de az biztos, hogy az elso benyomas rad is mely hatassal van.

Hova ez a nagy rohanás?

Igen az első benyomás fontos ez vitathatatlan tény de előfordulhat, hogy - példának okáért nálam elég sűrűn - amit elsőre nem épp a legvonzóbbnak találtam, azt a későbbiekben valami megszépíti. Egy gesztus, egy elejtett szó, bármi. És amit addig negatívumként kezeltem megváltozik. Ezért is az a véleményem, hogy az ilyesmire időt kell(ene) hagyni. Szerintem.

Robi: Azért nem mert ez csak egy modern kori vívmány, aminek vagy behódolunk vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák