Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

Mar irtam nekik. Azert akarom kitudni, hogy hol tudom leghatekonyabban felnyomni oket, hogy nem kielegito valasz eseten azt bemondjam, nem akarnek bloffolni, csak olyat mondani, ami tenyleg mukodik. Aztan legfeljebb hagyom, de ha eletszeru amit mondok, akkor nagyobb esellyel veszik komolyan.

Olyan 8-10 milliárdos nettó röhögve profit mellett majd biztos be kell fizetniük úgy 3-4 év múlva, mire véget ér az adott év persorozata (ha elég sok a tökös fogyasztó) kb. 5-10 milliót büntetésnek. De ha már csináltak ilyet máskor is, akkor lehet hogy akár 20 milliót is. Vagyis nem, egyáltalán nem éri meg a bótoknak blekkfrájdéjezni és átbaszni a népet...irónia off.
    De ja, amúgy támogatnám, hogy minden egyes átbaszott ember odamegy mindig az adott kereskedelmi rablóbanda elé, osztán rendesen pofánkúrja, de a népre ugye jellemző a birkaság, lásd az ilyen esetek hiánya, meg a kormánynemváltás igénye. Szóval még mindig inkább csak magában puffog a többség, mert úgy érzi széllel szemben hugyozás minden efféle igyekezete. A hatóság meg ugye olyan amilyen. Amerikát meg fikázzuk hogy a levegőért is beperelnek bárkit. Az meg a ló másik oldala, de legalább van öntudat önérzet meg más lófsz. Itt az sincs.

beton_hp: ajánlott a speckó zacskó, mert másabb az anyaga, jellemzően "bordázott", így több a hús amit össze tud hegeszteni, plusz jóval vastagabb, ezért stabilabb is, mint a sima fagyós. A simával szerintem nem működik rendesen. Van végtelenített cső tekercsben, nem kell az előre méretezettet venni. Levágod amekkora kell, egyik végét lehegeszted, és kész a zacskó.

Új hozzászólás Aktív témák