Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nekem válaszolta , hogy nem lehet egyszerű így élni. Mivel nekem válaszolta, ezért a magam esetét írtam.
Most Magyarországon sem lennénk sokkal előrébb, rokonság vidéki, egyszer kerestem a jaszsagban fejlesztői munkát, 0 jött velem szembe. Felesleges oda koltoznunk. Nagyvárosban meg ugyanúgy nem lesz rokon.
Vannak igazán jó barátaink, igaz nem sok, de ők Magyarországon pl vidéken laknak. Londoni barátainkkal gyerekek előtt havonta, kéthavonta osszejartunk, azóta ritkult a dolog. Viszont a lakóközösség itt a házban isteni . Most , hogy tudjak , hogy lassan kinőjjük a lakást tudjak, hogy előbb utóbb mennünk kell, mondták már , hogy nagyon fogunk hiányozni,ha elmegyünk .Gyerekekkel kisebb korban érdemes költözni . Mondjuk mindketten olyanok vagyunk Esmeinnel, hogy nincs igazán olyan hely , hogy ide valósiak vagyunk. Szeretem magam jászberényi én mondani, mert az emlékeztet a boldog gyerekkora, pedig 5.5 voltam, mikor eljöttünk. Ahol szüleim élnek sosem lett igazán otthon, Budapest fiatalon munka miatt jó volt, de egyébként nem szerettem. London szinten, gyerekek előtt jó volt, de érzem már otthon magán, amihez hozzájárul az is, hogy kicsit kezd elegem lenni az angol rendszer heppjeiből. Hogy pl a vetekesem után már meg lett mondva, ha egy hét szabit kiveszek, akkor búcsút mondhatok a projektnek. Vagy most nem kötelező , de ha nem dolgozok decemberig , akkor kb oda az eloleptetesem . ( nem így lett mondva , de munkaidőn túli extrákban nem veszek részt , harmadik trimes terhesen)
Lehet nektek kiterjedt baráti kör van, meg egyébként is pesti vagy ( már nem emlekszem) nekünk itt van kb 6-8 család vagy ember , aki tényleg kozeli barát , és akivel osszejartunk. Covid óta meg meg a ferjem is alig találkozott az öccsével, pedig 30 percre lakik gyalog .
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Windows 10
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi