Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
PROHARDVER! témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Minden évben eljátszom panellakásban, hogy nyáron a loggiát átváltoztatom kiskertté. Tavaly csak kikapargattam pár magot a Veresi Piroska paradicsom bogyóiból, mert untam a lutrit, hogy nem lesz semmi a papírtasakos vetőmagból, na jó... néha mégis...
Lett egy laza három-négy méteres paradicsombokor-szörnyeteg a korlát mellett. Nem győztem karikába hajtogatni, hogy itt maradjon. Amikor termőre fordult, akkor meg tervszerűen szedni kellett minden nap.
Tavaly jól sült el, de idén mintha minden vissza akarná fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jackson elektromos gitár
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lett egy laza három-négy méteres paradicsombokor-szörnyeteg a korlát mellett. Nem győztem karikába hajtogatni, hogy itt maradjon. Amikor termőre fordult, akkor meg tervszerűen szedni kellett minden nap.
Tavaly jól sült el, de idén mintha minden vissza akarná fogni.