- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Fiatalok egyáltalán nem. A 30-40-es korosztály értelmiségi része használ valami beszélő nevet, vagy valami teljesen kamu nevet. Ők azok, akik a platformot amúgy is csak eseményszervezésekre használják. Az idősebbek más kérdés, de erre a korosztályra nemigen van rálátásom.
Instagram van már amúgy inkább facebook helyett, ha már szósölmédia, de ez is kezd teljesen elfészbukosodni, meg elkurvulni, annyi rajta a reklám, szóval nem tudom, meddig még. A fiatalok már ezen is továbbléptek, snapchat, twitter, mittoménmi.
Felétek is hasonló lehet a helyzet, max kis lemaradással, mert egyre több magyar kontakt jelenik meg instagramon is. Fb-t nem használom évek óta, szóval azt nem tudom, ott magyar vonalon mi megy. Amikor utoljára láttam úgy 2012 környékén, akkor főleg politika, meg alusisakos laposföldpropaganda zúdult az emberre, gyógyító számokkal, ‘ima gyermekemhez’ típusú naiv költészettel, ‘igazi édesanya vagy-e’ kvízekkel, meg lájkversenyekkel tarkítva.p
Új hozzászólás Aktív témák
- CSAK MA!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo Thinkpad x1 érintőképernyős notebook! AkciÓÓ!
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Vostro 15 3510 (i5 11th, 16 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!!
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.08.07. Apple jótállás
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest