Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Gondolom ez inkabb nalunk jellemzo, hogy csomoan vizesuveggel maszkalnak mindenhova. En sem iszom sok vizet(folyadekot) egyszeruen nem kivanom, iszom egy pohar vizet egy nap es kesz. Biztos tobbet kene, de ez van. Mult heten lattam ugyfelnel egy holgyet, egy 4 literes vizespalackkal ami be volt vonalkazva, hogy estig azt meg kene innia.
A holgy volt vagy 50 kilo, a vizespalack akkora volt, hogy eloszor azt hittem a novenyeket akarja ontozni vele. 
Ma megyek ki egy masik ugyfelhez, es csipog valamin az asztal alatt, nem telefon, de valami folyamatosan csipog... Nezem a szunetmentest, minden ok nem az csipog. Aztan latom, hogy egy noi retikulbol kikandikal egy nagy vizespalack es az csipog. 45 percig ott voltam, addig senki nem jott inni, csak caipogott.
Kovetkezo generacios palack olyan lesz mint az Ironman pancelja

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- PlayStation 4
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- EAFC 26
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A holgy volt vagy 50 kilo, a vizespalack akkora volt, hogy eloszor azt hittem a novenyeket akarja ontozni vele.