- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. nem kötekedtem, hanem beírtam egy saját ihletésű autós dolgot, némi iróniával, hogy a hanyatló nyugat
2. erre te megjelentél, hogy "te miről beszélsz?" ( [link] ) (na ez kötekedés), majd elkezdtél okoskodni a tömegközlekedésről, pedig nem arról volt szó. De Te szólítottál meg engem
3. majd elmagyaráztam neked ( [link] ), mert úgysem érted (te ezt veszed kötekedésnek)
4. miért ajánlottam volna izofixes csodát, amikor közöm nincs hozzá? meg amúgy is, kit érdekel, nem voltam benne a beszélgetésben, nem veszek autót, nincs gyerekem, izofixem
5, most pedig két napja az angliai kártyás csippantásról veszekedsz magyarországi magyarokkal, pedig tök irreleváns az egész.egyszerűen szövegértelmezési problémáid vannak, és ha valaki óvatosan megjegyzést tesz rád, azon pedig megsértődsz.
Szóval, mesélj, milyen a csippantás ott a szigeten? és még mindig a bal oldalon közlekedtek? időjárás nem túl meleg?
jóccakát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest