- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. nem kötekedtem, hanem beírtam egy saját ihletésű autós dolgot, némi iróniával, hogy a hanyatló nyugat
2. erre te megjelentél, hogy "te miről beszélsz?" ( [link] ) (na ez kötekedés), majd elkezdtél okoskodni a tömegközlekedésről, pedig nem arról volt szó. De Te szólítottál meg engem
3. majd elmagyaráztam neked ( [link] ), mert úgysem érted (te ezt veszed kötekedésnek)
4. miért ajánlottam volna izofixes csodát, amikor közöm nincs hozzá? meg amúgy is, kit érdekel, nem voltam benne a beszélgetésben, nem veszek autót, nincs gyerekem, izofixem
5, most pedig két napja az angliai kártyás csippantásról veszekedsz magyarországi magyarokkal, pedig tök irreleváns az egész.egyszerűen szövegértelmezési problémáid vannak, és ha valaki óvatosan megjegyzést tesz rád, azon pedig megsértődsz.
Szóval, mesélj, milyen a csippantás ott a szigeten? és még mindig a bal oldalon közlekedtek? időjárás nem túl meleg?
jóccakát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobilinternet
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest