Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Nem tudom minek írom le, de sztem érdemes, ennyire durván nem gondoltam, hogy egy apróság miatt az ember agya ennyire tud emlékezni. Lehet a 3 korsó jóféle 8 % körüli sörök is segítenek

Tök véletlenül a winamp-ban lévő DJ Random bedobta ezt a zenét [link], kb 10 éve nem hallottam, és azonnal bejöttek az emlékek valamiért.
Beugrott, hogy 2008-ban az orosz puszta fölött repülve (aki még nem repült fölötte, el se tudja képzelni, hogy milyen rohadt nagy az egész) hallottam először a klippet.Kb 1 másodperc alatt visszajöttek, pontos emlékképek, gyorsan egybesűrítve, szagokkal, ízekkel, mindennel.
- A középső 4-esben ültünk egy új Finnair airbus gépen
- Előttünk duhajkodó orosz legények, Finnair buzigyerek stewardess
- Már az első 11 órás repülőút felén rohadt fáradtak voltunk
- Kellemetlen kérdések még ferihegyen amikor beszállás előtt kibontották a szakadt malaclopó táskám, bombának nézték a büdös papucsom közötti speckó whisky-t
- Kóválygást a reptereken, azonosíthatatlan kínai kaja ízét.
- Bódító virágillatot megérkezéskor
- Szopást a hotelben, amikor 48 óra utazás mulva közlik, hogy bocsi srácok, reggel van, menjetek még 4-5 órát a városban aztán kész a szoba
Stb, mindez összesűrítve pár mp-be mert meghallottam egy zenét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi