Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adalbert1
üzenetére
Mi meg új irodába költöztünk tavaly, és sikerült az asztalok fölé, kb. 220 centi magasságba ilyen 90 centi hosszú és 30 centi széles lelógó LED-panelokat szereltetni.
A LED-panel a monitor tetejétől számolva kb. 90-100 centiméterrel van feljebb, és tolja rá a 4000 (!) lument.
És így nézzük a monitort. Szerintem ez így nem normális, kb. sokszor annyi fény van, mint ami egy monitoros munkához kell, egyrészt van egy kurva nagy fényesség a szemem sarkában, másrészt tükröződik mindenen, az asztalon, a monitoron, a notebook-on, a billentyűzeten, a mobilomon.
Megszereztem az iroda átadásakor készített fénymérési jegyzőkönyvet, a szerint olyan 690 lux van az asztalon. Monitoros munkához ilyen 200 luxot ajánlanak... de úgy tűnik, ez csak engem zavar. A többiek hugyorogva dolgoznak.Kapcsoló nincs - illetve egy db van 3 asztalcsoportnak, kb. 18 munkaállomásnak, mert gondolom, így egyszerűbb volt a gépész-tervezőnek, és a kivitelező is megspórolt mondjuk 3-4 db kapcsolót (darabja mennyi, 5 e Ft?). Meg azt sem értem, hogy miért az asztal fölé rakják, miért nem a sorok közé...
Én azóta effektíve nem tudok dolgozni a helyemen, ha ég a lámpa. És valamelyik hülye mindig felkapcsolja...
Én meg belefáradtam ebbe a harcba.
Egy ideig bújkáltam az irodában, oda mentem, ahol épp' hely volt, tárgyalóba, társalgóba, konyhába, de úgy november magasságában, amikor már egész nap égett a lámpa, közöltem, hogy ennek nincs értelme így, addig nem megyek be, amíg nem lesz villanykapcsolóm. Azóta sincs, és többnyire itthonról dolgozom.
Amúgy kb. fél éve hitegetnek a kapcsolókkal, meg hogy lesz dimmelés is, de bazzeg, ez olyan, mint a 4-es metró, sose lesz kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi