Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hm, az 'ugyanugy szetlopnak mindent' szamomra nem tunik egyertelmunek. Nyilvan nem minden szektorra latok ra tobb orszagban, de amire igen (pelda: alapkutatas), ott en azt latom, hogy az ellopott penz szazalekosan Magyarorszagon korulbelul harom-negyszerese annak, mint Nyugat-Europaban (mondjuk, hogy odakint 15%, itthon 60%).
Tehat az, hogy lopnak mindenhol, nem vitatema; de a mennyisege nekem kulonbozonek tunik. (Ahogy feltetelezhetoen Bulgaria rosszabb, mint Magyarorszag.)
A Gyurcsanyra szavazas mogott annyi lehet a logika, hogy kelloen szetdozerolt ellenzek mellett (amit azert reszben szerintem antidemokratikus modszerekkel ertek el) soha nem lesz eselye egy olyan csapatnak osszekerulnie, aki elegendoen szeleskoru tamogatottsaggal, stabilitassal es hozzaertessel rendelkezik, mert hamarabb szetcincaljak oket. Es utana lehet mondani, hogy 'ah, ha a Momentum kerulne hatalomra, abbol tuti a kaosz lenne, mert nem ertenek hozza'. Tehat ahelyett, hogy a hatalmon levok barmit megtehetnek, mert 'nincs jobb', van, aki azt gondolja, hogy a prioritas a 'buntetes', ergo ha pofatlanul lopnak, valtsuk le oket 'barkire', mert ha nincs buntetes, akkor meg tobbet fognak lopni.
Szoval nem kell szerintem ennyire szo szerint venni a Gyurcsanyra szavazast, ez inkabb azt jelenti, hogy a protestszavazatnak is lehet ertelme bizonyos helyzetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest