Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Pttypang
üzenetére
Én ezeket a könyveket ismerem (igaz olvasni nem olvastam egyiket sem, pedig Csíkszentmihályi Mihály könyve már pár éve a könyvespolcunkon van
):
Csíkszentmihályi Mihály - Tárgyaink tükrében
Marie Kondo könyveiconcret_hp: én kezdem úgy érezni, hogy alkalmas időpontot sosem találok arra, hogy végigmenjek mindenen és úgy selejtezzek, ezért igyekszem úgy csinálni, hogy ha éppen pakolok valahol (pl. ruhásszekrény), akkor kiválogatom, ami éppen nem kell.
Olyan szempontból jól indult az év, hogy tegnap eladtam 4 db lemezes Xbox One játékot, szóval ennyivel is csökkent a felesleges tárgyak száma itthon, igaz tegnap előtt vettem 3 készlet Brickheadz Lego-t, szóval nőtt is.
Kezdem azt érezni, hogy a felesleges vásárlást megállni talán még nehezebb, mint utána megválni a tárgyaktól, igazi balek vagyok, ha akciósan lehet valamit venni, ami amúgy is érdekelne (régebben zenei cd, dvd film, könyvek, újabban lego készletek, videojátékok, háztartási cuccok - igaz, ezekben nagyrészt amúgy is rendszeresen fogyó dolgok vannak, pl. mosogatógéphez tabletta, mosószer, öblítő - de már ezzel is sikerült úgy járnom, hogy nem figyeltem, hogy milyen sorrendben használom fel őket, és volt olyan öblítő, ami konkrétan lejárt a szekrényben
, szóval a túlzott spórolásra törekvés vissza is üthet-).NoLF: én tavaly töltöttem be a ph!-n a 15-öt, furcsa, hogy gyakorlatilag ez az egyetlen oldal, amit ennyi év után is rendszeresen látogatok (illetve az is, hogy 15 év alatt mennyi minden megváltozott az életemben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple asztali gépek
- World of Warships
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
):
, szóval a túlzott spórolásra törekvés vissza is üthet-).