- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lájtos lapkával futott egy Honor bemelegítő kört
- Google Pixel topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez borotvának van írva a braunnál nem hajnyírónak - vagy csak én látom rosszul?
MOD
A 2500 ember elég megtévesztő. Én tegnap az EU ügyészség aláírásgyűjtésén találkoztam olyan emberrel aki faluhelyről jött be és írni alig tudott - és bocsánatot kért de nem tudott hamarabb jönni
Eskü ha nem így találkozok vele akkor még a vöröskereszthez is elvittem volna mert nagyon lerobbantnak nézett ki szegény. De a lényeg: Szegeden a tegnapi tüntetésen egy időben 1000-1500 ember volt. De az adventi vásárból folyamat jöttek mentek az emberek. 4 óra alatt egy , azaz egy ember jött oda h nem ért velünk egyet: egy asszony volt valahol a 60. éve körül és ordibálta hogy mi fiatalok menjünk inkább dolgozni. A tömeg legalább fele 50 felett volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Lájtos lapkával futott egy Honor bemelegítő kört
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eskü ha nem így találkozok vele akkor még a vöröskereszthez is elvittem volna mert nagyon lerobbantnak nézett ki szegény. De a lényeg: Szegeden a tegnapi tüntetésen egy időben 1000-1500 ember volt. De az adventi vásárból folyamat jöttek mentek az emberek. 4 óra alatt egy , azaz egy ember jött oda h nem ért velünk egyet: egy asszony volt valahol a 60. éve körül és ordibálta hogy mi fiatalok menjünk inkább dolgozni. A tömeg legalább fele 50 felett volt.