- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac #63872 üzenetére
Engem annyira nem utott meg: tegnap mar fujt a szel, csak 25 fok volt. A kertet rendbe tudtam tenni, aztan delutan lebicikliztem a Rakos patakhoz, ott futottam egyet, majd attekertem a marhajo kezmuves hamburgerezobe (ez a nevuk), bevagtam egy jo baconos cheddarszoszos burgert egy stari american hop star kisereteben, aztan hazatekertem.
Este pedig megneztem a Die Hardot. Az ejszakat meglepo modon csendben toltotte a macska, igy jot aludtam. Most pedig jol esik a kellemes, huvos 16 fokban szurcsolgetni a Kazaarom egy pohar szensavas vizzel a teraszon.
Új hozzászólás Aktív témák
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest