Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A motort nem is kell áttervezni, de ha a kopogásos égés határát csökkenti, késlelteti a hűtőhatással, a gőz miatt meg a terjeszkedési ütemben nagyobb nyomaték érhető el, akkor az előgyújtást is, és a keveréket is bizonyos mértékig, de mindenképp az ideálishoz közelire fogja tudni szabályozni. Száraz időben, alacsonyabb oktánszámú (szar) benzin illetve magas hőmérséklet (rossz külső/belső hűtés) esetén pedig nyilván le fog szabályozni az öngyulladás elkerülése érdekében.
Alapvetően alacsonyabb fordulaton nagyobb nyomaték érződik, mint szárazabb időben. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Egyenletes kis tempónál alacsony fordulatnál a gázpedál lenyomására határozottabb egyenletesebb, kifinomultabb gyorsítás a jellemző. Nem azt mondom, hogy kétszer olyan jól megy, de aki sokat vezet, és alsó-felső határait is próbálgatja az autónak, az érezni tudja a különbséget. Hőmérsékletben rövid idő alatt a 24-26 fok közötti tartományban, de páratartalomban 40-70 között mozgott.@: ezt én már 2003-ban átéltem, akkor épp Pilismarótra mentünk egy kis kiruccanásra Pestről, még busszal, és az eset ugyanez volt, finom trafóolaj eltulajdonítás. Annyit ittunk végül nem emlékszünk mikortól lett újra áram
Kocsmában gyorsan kellett inni míg fel nem melegedett a sör.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 01.18. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kocsmában gyorsan kellett inni míg fel nem melegedett a sör.