- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Szoktam jelezni, hogy az előrejelzések általában egy szegedi panelház sötétbarnára festett déli fekvésű falánál, szélcsendben mérhető hőmérsékleteket adják meg. Na ez van nálunk is, a déli fekvésű erkély világosra festett falánál ahol a nap süt, és a kültéri egység tanyázik, ott előfordul ilyen hőmérséklet. Ilyenkor valójában 32-34 fok van max hivatalosan.
És ha emellé 30%-os a páratartalom, akkor az emberek sokkal kevésbé izzadnak az utcán is, meg mindenhol, mint amikor 55-60 %-os.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De már megint nem jól látod. Idén pl. kifejezetten nekem való tavasz volt, és eddig a nyár is kellemes. Az irodában se működik a klíma, mert javítani kell, ezért van kb. 29-30 fok. Most kivételesen csak azért szenved mindenki, én is, mert borzalmas magas a pára, de áprilisban is ugyanilyen meleg volt, akkor tökéletes volt.

Most meg letelt a munkaidőm, elindulok haza, de szerintem kiülök egy kicsit napra, mert már gilisztának érzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)