Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vérboci
    addikt

Nem tudom, hogy valakinek, akinek az alkohol hiányzik, hogyan, és miként megélhető, illetve az ottani kínálattal sem vagyok tisztában, de próbáltad már a 0,0%-os söröket? Én valamikor az elmúlt 1,5-2 év során teljesen átálltam. Annyira, hogy épp a minap találtam hónapok óta lejárt szavatosságú, még a tavalyi szezonra vásárolt oktoberfest-, és weihnachtsbiereket a szekrényben; néhány egyéb üveg mellett. A mentesek bezzeg fogynak: lager, radler, weizen (utóbb nagy kedvenc lett az utóbbi időben), nyáron volt, hogy napi két-három üveggel is betoltam, ha úgy adódott (meleg, futás, jó kaja). Lehet, hogy ettől csak félig vagyok ember, vagy megkérdőjeleződik egyesek szemében a szexuális irányultságom, de bizonyítanom már nem kell, ellenben 10+ kilóval kevesebbet mutat a mérleg, mint 3 éve (nem csak emiatt, persze), és a maraton is csak meglett.

p

Félreértés van. Nem az alkohol hiányzik. Hanem ma hazajöttem és éreztem, hogy de jól esne egy dobozost megpesszenteni és legurítani egy szuszra. Szomjoltónak csak.
    Aztán ittam vizet, de nem volt ugyanaz.

Új hozzászólás Aktív témák