Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Péntek 13. Mindig egy ómen. Tegnap felhív nővérem h glamour napok vannak vigyem el őket vásárolgatni. Beletörődtem. Tegnap küldtem e-mailt h feladtak nekem egy csomagot de ne vigyék ki a szüleimhez, mert bemegyek a szegedi depóba átveszem. Reggel 9kor hív édesanyám, h már kivitték. Naccerű. Kicsivel később felhív nővérem, hogy édesanyám mondta neki h van egy csomagom uh ki fogok menni de akkor ne szombaton menjek ki hanem ma, és őt is vigyem mert akar hozni szülőktől zöldséget meg miegymás. Rendben, legyen. Pár perce egyszerre megszólal a párom és az én telefonom. Nekem mondja sógorom, hogy ha már úgyis viszem a családját, hozzak neki alapozófestéket a bótbú, mert miért ne. Leteszem a telefont, Iza közli hogy apósomék kitalálták a jó időre tekintettel, hogy ugyan menjünk már ki a Mártélyi holtágra halat enni a hétvégén...
Mindezt a már lebeszélt segítség mellé amit az én szüleimnek ígértem fa pakolás és öreg háztartási gép válogatás tekintetében. A család... megfizethetetlen. Minden másra ott a Master card.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parfüm topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen videókártyát?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest