- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Péntek 13. Mindig egy ómen. Tegnap felhív nővérem h glamour napok vannak vigyem el őket vásárolgatni. Beletörődtem. Tegnap küldtem e-mailt h feladtak nekem egy csomagot de ne vigyék ki a szüleimhez, mert bemegyek a szegedi depóba átveszem. Reggel 9kor hív édesanyám, h már kivitték. Naccerű. Kicsivel később felhív nővérem, hogy édesanyám mondta neki h van egy csomagom uh ki fogok menni de akkor ne szombaton menjek ki hanem ma, és őt is vigyem mert akar hozni szülőktől zöldséget meg miegymás. Rendben, legyen. Pár perce egyszerre megszólal a párom és az én telefonom. Nekem mondja sógorom, hogy ha már úgyis viszem a családját, hozzak neki alapozófestéket a bótbú, mert miért ne. Leteszem a telefont, Iza közli hogy apósomék kitalálták a jó időre tekintettel, hogy ugyan menjünk már ki a Mártélyi holtágra halat enni a hétvégén...
Mindezt a már lebeszélt segítség mellé amit az én szüleimnek ígértem fa pakolás és öreg háztartási gép válogatás tekintetében. A család... megfizethetetlen. Minden másra ott a Master card.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs