Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Elkezdett "kattogni" az auto gyorsitaskor foleg ha 4 ultunk benne, valamint femes rezgest halottam. Az elsore nem volt tippem a masodikra meg gondoltam biztos a kipofogot tarto 2 gumi elnyult es azert csinalja (mar megesett). Ket szervizt ismerek, mondom elviszem oda ahol az orosz dolgozik, annak biztos van gogyija kitalalni mitol kattog az auto. Megnezni, alternator csere, akkor mar legyen olaj csere is meg ha fel van emelve akkor cserelje ki a gumit tartokat.
Hiv, hogy kesz, de baj van. Hatso diffi ereszti az olajat, de semi gond. Van bontobol elvileg 60K merfoldel egy (diffi + hatso tengely), potom $1450
be is tudja rakni meg ma. Elmentem a kocsiert es atgurultam a masik szerivzbe, mondom nekik mivan. Megoldottak $162, az egyik csavarnal eresztett, tomites csere, potoltak nemi olajat es kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux Mint
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj MCHOSE V9 Turbo
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.11.23. -ig - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64 GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
be is tudja rakni meg ma. Elmentem a kocsiert es atgurultam a masik szerivzbe, mondom nekik mivan. Megoldottak $162, az egyik csavarnal eresztett, tomites csere, potoltak nemi olajat es kesz.