Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Éljen az internet, hasznos dolgokra is lehet alkalmazni. Ma másoltattam kulcsot a lakáshoz, majd itthon szerencsésen beletörtem a bejárati ajtóba próba közben (egyébként ez balszerencsés zár, anno Winnerék is beletörtek egyet, mikor itt dolgoztak, csak ők asszem a hűtő bepakolása közben leverték).
Volt egy megérzésem, hogy nyitott ajtónál kéne próbálgatni, így se ki-, se a lakásba bezárni nem tudtam magam, de a biztonsági nyelvek kint maradtak, így az ajtó tárva-nyitva maradt. Nehezítő tényező volt, hogy nem függőleges állásban volt, hanem forgatás közben szorult meg.
Elkezdtem keresgélni zárnyitással foglalkozó embereket a neten, láttam, hogy többen is vállalják, hogy 30-60 percen belül kijönnek, így már nem aggódtam amiatt, hogy így fogok éjszakázni, ezért megnéztem egy videót, ahol egy hegyes ollóval kivették a beletört kulcsot. Gondoltam, ennek adok egy esélyt, mielőtt telefonálok: szerencsém volt, viszonylag könnyen függőlegesbe tudtam tekerni a metszőolló hegyével tolva, majd egy másik, papírvágóollóval rá tudtam szorítani annyira, hogy ki tudjam húzni.
Megspórolt pár ezrest most nekem a technika, holnap meg visszamegyek a mister minitbe, hátha méltányosságból kapok egy másik kulcsot. Nem arról az 1500 forintról van szó, órabérre lefordítva abszolút nem éri meg ezzel pöcsölnöm, inkább az elv, hogy ilyen gyenge minőségű anyaggal dolgoznak, ami kis erőltetésre eltört...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- YouTube
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest