Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
no akkor elmondom mennyire alkalmazkodnak a magyar cégek ahhoz, hogy munkaerő hiány van

azokból a cégekből, ahol nem magyar a recruitment, mert vagy külföldi irodába jelentkeztem, vagy olyan, hogy még alig páran vannak bp-n, de párszázra akarnak bővülni 1.5 éven belül (ez amúgy kb. heti 3-4 ember felvételét jelenti) azok 5/5 keresett 1 héten belül, 4nél az első héten lement az 1. körös interjú. ahol vélhetően teljes mértékben bp csinálja a recruitmentet, ott 3/9 contactnál és 1 interjúnál tartunk, amiből egy az volt, hogy nem felelek meg a kritériumoknak (minden pontnak megfelelő pont van a cv-ben, szóval túl sokat kértem (és nem tudom miért nem tart ott a kultúra, hogy azt írják, hogy bazmeg fele ennyiért keresünk embert) , 2. helyről kb. 2 hét után csaj felhívott hogy akkor 2 nap múlva du 2kor be tudok-e menni? máskor? hát azután egy héttel du 2? délelőtti időpont esetleg vagy valami? hát 10:30... szóval nem érnek rá interjúztatni...
3. helyen meg 3 nap alatt lement az 1. interjú, de nem dolgoznék ott, meg ők se kerestek miután tisztázódott, hogy szakmailag eléggé kapufa lenne. szóval nem tudom eldönteni, hogy akkor most van-e emberhiány bp-n vagy nincs 
(a legszebb egyébként, hogy linkedinen jelölt egy teljesen profilba vágó cég hr-ese, aznap írtam neki, hogy gondolom munkaerőt keresnek, emailemre küldheti az infókat, erre válaszolt 6 nap alatt, hogy ok, nem sokára ír... ez volt 21-én
)
Új hozzászólás Aktív témák
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- EAFC 26
- Microsoft Outlook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Óra topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

3. helyen meg 3 nap alatt lement az 1. interjú, de nem dolgoznék ott, meg ők se kerestek miután tisztázódott, hogy szakmailag eléggé kapufa lenne. szóval nem tudom eldönteni, hogy akkor most van-e emberhiány bp-n vagy nincs
)