- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
no akkor elmondom mennyire alkalmazkodnak a magyar cégek ahhoz, hogy munkaerő hiány van

azokból a cégekből, ahol nem magyar a recruitment, mert vagy külföldi irodába jelentkeztem, vagy olyan, hogy még alig páran vannak bp-n, de párszázra akarnak bővülni 1.5 éven belül (ez amúgy kb. heti 3-4 ember felvételét jelenti) azok 5/5 keresett 1 héten belül, 4nél az első héten lement az 1. körös interjú. ahol vélhetően teljes mértékben bp csinálja a recruitmentet, ott 3/9 contactnál és 1 interjúnál tartunk, amiből egy az volt, hogy nem felelek meg a kritériumoknak (minden pontnak megfelelő pont van a cv-ben, szóval túl sokat kértem (és nem tudom miért nem tart ott a kultúra, hogy azt írják, hogy bazmeg fele ennyiért keresünk embert) , 2. helyről kb. 2 hét után csaj felhívott hogy akkor 2 nap múlva du 2kor be tudok-e menni? máskor? hát azután egy héttel du 2? délelőtti időpont esetleg vagy valami? hát 10:30... szóval nem érnek rá interjúztatni...
3. helyen meg 3 nap alatt lement az 1. interjú, de nem dolgoznék ott, meg ők se kerestek miután tisztázódott, hogy szakmailag eléggé kapufa lenne. szóval nem tudom eldönteni, hogy akkor most van-e emberhiány bp-n vagy nincs 
(a legszebb egyébként, hogy linkedinen jelölt egy teljesen profilba vágó cég hr-ese, aznap írtam neki, hogy gondolom munkaerőt keresnek, emailemre küldheti az infókat, erre válaszolt 6 nap alatt, hogy ok, nem sokára ír... ez volt 21-én
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

3. helyen meg 3 nap alatt lement az 1. interjú, de nem dolgoznék ott, meg ők se kerestek miután tisztázódott, hogy szakmailag eléggé kapufa lenne. szóval nem tudom eldönteni, hogy akkor most van-e emberhiány bp-n vagy nincs
)