- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iOS alkalmazások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Megrögzött operás voltam mindig, aztán valamikor vagy 3 éve elkezdett összeomlani, és nem jöttem rá, hogy miért. A cache-törlés mindig megoldotta, de a végén már naponta 2x kellett neki, én meg meguntam, hogy nem találok megoldást, és lett helyette IE. Aztán ahogy jött az Edge, kipróbáltam. Jellemzően egyetlen dolgot hiányolok belőle, amit az operában meg lehetett oldani: mostanra eljutottak oda, hogy a kedvenc oldalakat a nyitólapra lehet pakolni csempeszerűen, de azt még mindig nem sikerült megoldaniuk, hogy ezen a bizonyos kezdőlapon semmi más ne legyen, csak ezek az oldalak. Minden másban nekem tökéletesen megfelel.
Firefoxot, Chrome-ot próbálgatom néhány évente, hogy lássam, mit változtak, de egyszerűen nekem nem állnak kézre, Operára is ránézek még néha, de már az sem az az egyszerű kis garázsbrowser, amiért régen megszerettem, szóval marad az Edge.
tope: Hivatalosan már nem. Illetve venni kell az upgrade licencet. Az ingyenes frissítési akció már lefutott.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest