Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Yettel topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap voltam a Diginél, hogy kössék be a netet az új lakásba. Mondták, hogy még nincs a házban, de elvileg elérhető, viszont előtte technikai címellenőrzés kell.
Az előbb hívtak, hogy pontosan hol is van ez, milyen ház ez, társasház? Mondom, hogy igen. Hány lakásos? Mondom, hogy hat.
Hát akkor nem tudják bekötni, mert a 16. kerületben családi házas hálózatot építettek ki, és 4 lakás fölött nem kötnek be. Kérdeztem, hogy ez most komoly? Azt mondja, hogy ez náluk a policy.Komolyan mondom, az eszem megáll, de tényleg.
Ott van az üvegszál az ablakomtól 10 méterre, és nem kötik be egy ilyen indokkal...?
Csak tudnám, hogy mi a különbség a 4 és a 6 lakás között, pláne, ha egyelőre egyedül én kérném? Akár közvetlenül is beköthetnék a lakásomba, a póznáról.Én azt hittem, ezeknek az a célja, hogy eladják a szolgáltatást, nem pedig az, hogy ne adják el...
Amúgy pedig inkább társasházak és kurvanagy villák vannak az utcában, szóval tényleg nem értem.És most ezért szerződjek a fosszar telekomhoz?
Hát most nagyon felb*sztak.... Na mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, garis
- Eladó PS Portal + kemény tok garanciás 2028.01.14-ig
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G4 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest