Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacon van dögivel, a nem zsíros fajta. Olivat sokat használjuk főzéshez. Avokádót nem szeretem ,ahogy semmit ami kókusz és dió. Kesut nem eszem mert irgalmatlan drága - bár szeretem
A mogyit is csak olyan pattanásos leszek tőle mint állat.Viszont itt minden megbukott. Te aktívan sportolsz. Nekem tönkrementek a térdeim (ifi országosban kézilabdáztam) és a legtöbb ízületem recsegéssel visszajelzi a mozgást
Oszt a sok ülőmunka mellett édesapámnak szoktam segíteni (tetőszerkezet ácsoláskor gerenda mozgatás, meg téli 300mázsa tüzelő mozgatás darabolás), de akkor is elhíztam. 174 voltam fénykoromban, és tartozott hozzá 72 kg a legsportosabb időben. Most meg 100kg vagyok, pedig jó minőségű ételt eszünk. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A mogyit is csak olyan pattanásos leszek tőle mint állat.
Oszt a sok ülőmunka mellett édesapámnak szoktam segíteni (tetőszerkezet ácsoláskor gerenda mozgatás, meg téli 300mázsa tüzelő mozgatás darabolás), de akkor is elhíztam. 174 voltam fénykoromban, és tartozott hozzá 72 kg a legsportosabb időben. Most meg 100kg vagyok, pedig jó minőségű ételt eszünk.