Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
válasz
Pttypang
üzenetére
Randomra beleolvastam a topicba és ezt pont megláttam. Miskolci vagyok, rendszergazda végzettséggel, jelenleg ált.iskolában vagyok rendszergazda. Szeptemberben jelentkeztem egy kazincbarcikai céghez, ahova hálózati szakembert kerestek. Ciscoból már van papírom meg ez a téma érdekel leginkább, jelentkeztem. 160at írtam nettóban.
Az intrejún kb teljesen hülyének állítottak be, mert olyanokat kérdeztem amiket pont nem tudtam és, amikről tudtam, hogy kb 2 hét beletanulni. Érteni kellett szervizeléshez (hp vagy dell hivatalos szerviz volt ez a cég, amiről az álláshirdetésben szó sem volt), szerverhez teljes körűen, aztán a hálózat része tervezéstől kivitelezésen át a karbantartásig. Asszem napi 8-9 óra munka, de ha úgy van meló akkor tovább bent kell maradni, vagy hétvégén bemenni. 110et adtak volna. Az egyik ott dolgozó fiatal srác is bent volt az interjún, és mikor megtudta, hogy 160at kértem, kinevetett, hogy még ő sem kap ennyit.
És itt kapcsolódik a mondandóm a kommenthez amire reagáltam. Aki hülye.. Meg szintén ez a srác mondta, hogy amikor éppen vmi laptopot szedtem szét, hogy ennek készségszinten menni kell (ez volt a kulcsszavuk..) mert ő nem fog felettem állni és magyarázni hogy mit hogy kell. Na mondom akkor jólvan köszönöm. Ilyen munkahelyi környezetbe menjen az akinek két anyja van és egy utcában laknak

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sweet.tv - internetes TV
- Építő/felújító topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New World - az új Amazon MMORPG
- Temu
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Lexar UDIMM DDR4 RAM 16GB 3200MHz CL22
- Eladó Xbox one x 1T 4K tartozékaival
- UHH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512GB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo ConnectX-4 Lx 2x25 GbE SFF NIC + 1m 10/25 Gbps DAC kábel
- 0 perces Lenovo ThinkCentre Neo 50t // Core i7 12700 // 16GB // 512GB //több db
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest