- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én most néztem bent ezeket az ajtókat, egy 70-80 környéki árban mondták a dolgozók, hogy panelba szerintük jó.
Egyébként 50 környékére lehet leküzdeni az árat, ezért két záras ajtó érkezik, normális kinézettel, de nekem a lemezek vastagsága nem tetszett, de viszonylag jol erveltek ,hogy nem gond, purhabbal ugyis ki lesz nyomva az egesz korbe, szoval a betondubelek meg tartanak.Az sokkal nagyobb biztonsagi problema, ha az egyik csaladtag peldaul nem igazan tud vigyazni a dolgaira és mondjuk elhagyja a kulcsot... Akkor sokat nem er, hogy milyen biztonsagos az ajto.
(#55438) tbs
Ha elhagyom kulcsot, akkor illene zarat cserelnem, akkor most miert is jo nekem az, ha megvan, milyen kulcs kell?
A 3d nyomtatott dizajnos kulcsok mondjuk nem rosszak, de talan a filleres szines muanyaggal vagy egy szalaggal vagy siman a kulcstartomon valo sorrenddel ezt megoldom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- BMW topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest