Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem lett volna mit logolnia, tényleg közel egy éve nem volt begépelve ez a felhasználói név + jelszó páros (akkor cseréltem gépet, tehát ráadásul szűz telepítésre ment az itunes), azóta meg többször is futott ellenőrzés (kb havonta, de max kéthavonta). Idegen gépen meg itunesra okot sem látok, hogy miért jelentkeznék be. Amúgy is alig használom, utoljára talán a pokemon go-t töltöttem le kipróbálni, amikor volt a hype körülötte.
Közben azért azon godolkoztam, hogy lehet, hogy valami ezer éves fórumos regisztrációhoz meg lehetett adva ugyanez a jelszó ehhez a mail-címhez, az apple id regisztrációm is már lassan 10 éves, lehet, hogy akkoriban még nem figyeltem ennyire. Szóval inkább erre indulnék, ha annyira érdekelne. NA mindegy, ennél nagyobb kár ne essen, mint hogy 42 kínai csóka iPhone-jára odaszpemeltem valami kéretlen üzit (ketten válaszoltak vissza, hogy '1').
p
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen autót vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest