Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem lett volna mit logolnia, tényleg közel egy éve nem volt begépelve ez a felhasználói név + jelszó páros (akkor cseréltem gépet, tehát ráadásul szűz telepítésre ment az itunes), azóta meg többször is futott ellenőrzés (kb havonta, de max kéthavonta). Idegen gépen meg itunesra okot sem látok, hogy miért jelentkeznék be. Amúgy is alig használom, utoljára talán a pokemon go-t töltöttem le kipróbálni, amikor volt a hype körülötte.
Közben azért azon godolkoztam, hogy lehet, hogy valami ezer éves fórumos regisztrációhoz meg lehetett adva ugyanez a jelszó ehhez a mail-címhez, az apple id regisztrációm is már lassan 10 éves, lehet, hogy akkoriban még nem figyeltem ennyire. Szóval inkább erre indulnék, ha annyira érdekelne. NA mindegy, ennél nagyobb kár ne essen, mint hogy 42 kínai csóka iPhone-jára odaszpemeltem valami kéretlen üzit (ketten válaszoltak vissza, hogy '1').
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Microsoft Excel topic
- Arc Raiders
- Eredeti játékok OFF topik
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- iPhone 11 Pro 64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs