- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem lett volna mit logolnia, tényleg közel egy éve nem volt begépelve ez a felhasználói név + jelszó páros (akkor cseréltem gépet, tehát ráadásul szűz telepítésre ment az itunes), azóta meg többször is futott ellenőrzés (kb havonta, de max kéthavonta). Idegen gépen meg itunesra okot sem látok, hogy miért jelentkeznék be. Amúgy is alig használom, utoljára talán a pokemon go-t töltöttem le kipróbálni, amikor volt a hype körülötte.
Közben azért azon godolkoztam, hogy lehet, hogy valami ezer éves fórumos regisztrációhoz meg lehetett adva ugyanez a jelszó ehhez a mail-címhez, az apple id regisztrációm is már lassan 10 éves, lehet, hogy akkoriban még nem figyeltem ennyire. Szóval inkább erre indulnék, ha annyira érdekelne. NA mindegy, ennél nagyobb kár ne essen, mint hogy 42 kínai csóka iPhone-jára odaszpemeltem valami kéretlen üzit (ketten válaszoltak vissza, hogy '1').
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple Watch
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Hardcore café
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest