Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Figyeljük meg, hogy míg mondjuk angol területen a 'weather forecast' a megfelelő kifejezés, addig nálunk 'időjárás jelentés' van. Namost nekem ne jelentsék, hogy most milyen idő van, mert azt az ablakon kinézve látom, valamint az ősi kavicsos módszerrel remekül lehet ellenőrizni (ha a kavics vizes akkor esik, ha világos akkor süt a nap, stb...) Kedvenc klasszikusom kb. 1995-ből a Kossuth rádió Reggeli Krónika időjárás jelentése, miszerint "Ma országszerte napos idő várható..." és eközben álltam az ablak előtt, és néztem ahogy zuhog az eső.
Mindazonáltal tegnap is meg ma reggel is azt mondta a rádió, hogy csak reggel lesz felhős, napközben mindenhol kiderül és sütni fog a nap. Ezt lefordítom: napközben végig felhős lesz, tehát semmit nem melegszik, azonban naplementekor néhány perc alatt felhőmentesre derül ki az ég, így éjszaka kiválóan le tud hűlni.

Más: Szerintetek se hasznos hosszú távon használni folyamatosan az ECO módot egy 1,6 CDTI Bi-turbo kisbusz esetén, amelyikben jelenleg 830 km van, és naponta 14+14 km-t megy mindkétszer hideg motorral? Eleinte direkt bekapcsolva hagytam, hogy az első pár száz km-en ne tapossam szét, de bekapcsolt mód esetén pl. sosem sikerül felpörgetni rendesen a turbót, míg azt kikapcsolva szépen hallani már kisebb gyorsításnál is, hogy felpörög, és tol. Szóval most már néha kikapcsolom melegen, és olyankor érezni is szépen, hogy downsizing ide vagy oda, azért az öreg 1,9-el szerelt Caravelle-hez képest ez a kisebb motor is vidámabban viszi a nagy dobozt. Ami viszont meglep, hogy mennyire csendesnek, nyugodtnak, személyautósnak tűnik ez amahhoz képest. Nem gondoltam, hogy ezt így megfogalmazom egy Opelről, de kifejezetten kellemes még így busz létére is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sh4d0w: Van-e még?
- További aktív témák...
- Logitech G29 (Mediamarkt) Kormány és Pedál (PC+PS4+PS5)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7530, i5-8400H, Xeon E2176M, 16GB/256GB, Radeon (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Sony SRS-XB30 Bluetooth hangszóró
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs