Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Figyeljük meg, hogy míg mondjuk angol területen a 'weather forecast' a megfelelő kifejezés, addig nálunk 'időjárás jelentés' van. Namost nekem ne jelentsék, hogy most milyen idő van, mert azt az ablakon kinézve látom, valamint az ősi kavicsos módszerrel remekül lehet ellenőrizni (ha a kavics vizes akkor esik, ha világos akkor süt a nap, stb...) Kedvenc klasszikusom kb. 1995-ből a Kossuth rádió Reggeli Krónika időjárás jelentése, miszerint "Ma országszerte napos idő várható..." és eközben álltam az ablak előtt, és néztem ahogy zuhog az eső.
Mindazonáltal tegnap is meg ma reggel is azt mondta a rádió, hogy csak reggel lesz felhős, napközben mindenhol kiderül és sütni fog a nap. Ezt lefordítom: napközben végig felhős lesz, tehát semmit nem melegszik, azonban naplementekor néhány perc alatt felhőmentesre derül ki az ég, így éjszaka kiválóan le tud hűlni.

Más: Szerintetek se hasznos hosszú távon használni folyamatosan az ECO módot egy 1,6 CDTI Bi-turbo kisbusz esetén, amelyikben jelenleg 830 km van, és naponta 14+14 km-t megy mindkétszer hideg motorral? Eleinte direkt bekapcsolva hagytam, hogy az első pár száz km-en ne tapossam szét, de bekapcsolt mód esetén pl. sosem sikerül felpörgetni rendesen a turbót, míg azt kikapcsolva szépen hallani már kisebb gyorsításnál is, hogy felpörög, és tol. Szóval most már néha kikapcsolom melegen, és olyankor érezni is szépen, hogy downsizing ide vagy oda, azért az öreg 1,9-el szerelt Caravelle-hez képest ez a kisebb motor is vidámabban viszi a nagy dobozt. Ami viszont meglep, hogy mennyire csendesnek, nyugodtnak, személyautósnak tűnik ez amahhoz képest. Nem gondoltam, hogy ezt így megfogalmazom egy Opelről, de kifejezetten kellemes még így busz létére is.
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ASUS Maximus IV Extreme P67
- Kraftwerk - The Catalogue - 2009 - CD díszdoboz
- 4X8gb ADATA DDR4-2666mhz memoria csak egyben!
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi