Hirdetés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Hmm, hát én egyféle Auchanos morbiert már kóstoltam, nem mondom, hogy nem jellegzetes, de szagintenzitásra az én eddigi tapasztalatom alapján ennek apró töredéke

Én anno a trappista-pannónia korlátolt fogyasztói státuszból egy különösen jól eltalált Brie kapcsán szabadultam ki, azóta próbálok végigkóstolni különlegesebb de elérhető fajtákat, és eddig nem volt olyan amit ne tudtam volna elfogyasztani. Van olyan is, amit kifejezetten szeretek, de pár apró falatnál többet nem tudok megenni, nem a szag vagy az íz miatt, hanem egyszerűen annyira tömény, jellegzetes (Castello rúzsos). Ami örök kedvencem egy francia szálloda reggelijénél elfogyasztott Comté miatt annak bármelyik leszállított kommerszebb verziója, de horvátországban a betonkemény báránysajotkat is nagy kedvvel fogyasztjuk.
Ezeknél a rúzsos, meg érlelősebbeknél nagy örömömre szolgál, mikor a baráti társaságot látom a hányingerrel komolyan küzdeni, pusztán az 5 méteres körzetben levésük által, miközben én nagy átéléssel falatozok belőlük, közben kevés almával vagy némi borocskával is meghintve a bimbókat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)