- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MIUI / HyperOS topik
- Macrodroid
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nemnem, vettem egyet megkóstolni.
A kollégák nagynagynagy örömére. Először a táskámban volt, hagytam hogy ebédre fogyasztási hőmérsékletre melegedjen, de az "illat" intenzitása a hőmérséklettel exponenciálisan nő, ezért betettem egy zacskóba, ami mit sem ért, most egy ételkiszállítós dobozban ÉS zacskóban van, de tökéletesen kiérezni még a táskából, szóval azt hiszem ennek is az ólomköpeny ha egyáltalán ér valamit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ízre amúgy kellemes, finom, lágy, fajtajelleget szépen mutat, csak még engem is meglepett az a 3 hetes érett vegyes trágyaszag, amit fel tud mutatni miközben próbálja szeletelni az ember. Ez ilyen erkélysajt. Fúj most ilyen 30 km/h-s állandó északnyugati, szerintem otthon is kiülök falatozni.
Amúgy ebéd közben ezt olvasgattam, és egy picit bekönnyeztem a röhögéstől, kezemben a főszereplő termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Diabetes - Cukorbetegség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Fogyjunk le!
- Formula-1
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kollégák nagynagynagy örömére. Először a táskámban volt, hagytam hogy ebédre fogyasztási hőmérsékletre melegedjen, de az "illat" intenzitása a hőmérséklettel exponenciálisan nő, ezért betettem egy zacskóba, ami mit sem ért, most egy ételkiszállítós dobozban ÉS zacskóban van, de tökéletesen kiérezni még a táskából, szóval azt hiszem ennek is az ólomköpeny ha egyáltalán ér valamit ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)