- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ja igen, kb ennyi volt a sör, mert Fonyódon rájöttem a Badacsonyt szemlélve, hogy hát kéremszépen, fröccsvidéken járok ám, nem sörvidéken, ezért nyomban átváltottam a fröccsre, mindenféle kombinációban, de mindig száraz fehérből. Biztos jó a rosés is, de nekem a fröccs az szárazfehér. Mindenhol megkérdezték miből kérem, de maguktól mindenhol a szárazfehér volt alap. Úgyhogy a túra során meg is ittam vagy 6-7 litert. Jellemzően nagyfröccsként azért. Nem is tudom hol volt a legjobb, talán a fonyódi az első. És mivel most hazaérvén még bennem a lendület, most le is mentem a boltba, vettem balatoni szárazfehéret a cba-ban, hálistennek az van, mert sör továbbra sincs, és most előttem a nagyon nagyfröccs
A héten még ez megy majd, aztán szombaton már kroáciában majd visszatérek a sörre a sörvidéken. 
Tekeréskor a 33 fokban azért megy ki az emberből a nedv, és nem ideális alkohollal pótolni, de a max. 1 üveg sörök, a sok víz, meg a néhány fröccsök után sem éreztem, hogy ártott volna, túlzásba nem estünk, mindig mindent kiizzadtunk, bódultak nem voltunk, úgy nem ültünk volna nyeregbe. A futópóló tekerni ugyanolyan jó volt, a legnagyobb hőségben is egyensúlyban tartotta az izzadságot, menet közben nem is éreztem a meleget, de megálláskor már annál inkább.
A canga egész jól szolgált, a trekking lét a hibrid gumival egész jó utazótempót adott ki, a 27 sebességgel játszva tartottam a haver 26-os montivázas montigumis tempóját, tehát én nagy tempóknál vízszintes úton 24-26 km/h-nál pihentem, mondjuk hegyen fel a 100 kilómmal +20 a bringa táskával... az már visszaváltós volt erősen. Viszont a gumiba 3,5-4,5 kell, na én 3,9-re fújtam, hát az a déli oldalon hagyján, de az északi kerékpárutakon olyan keresztbordák vannak, meg felnyomó gyökerek, meg járdaszegélyek, hogy néha úgy pattogtam, hogy többet volt levegőben mint talajon. Én nem nagyon tudom, hogy az outisok a virsli gumikkal hogy nem törik ripityára a teló meg egyebek nélküli bringán a felnit meg a küllőt ilyen szar felületű betonon/aszfalton.
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A héten még ez megy majd, aztán szombaton már kroáciában majd visszatérek a sörre a sörvidéken.