Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

Nekem ma leégett az arcom Madridban, olyan ereje volt a Napnak :)
    De nem volt melegem, amikor hazaértünk a 10 fokba...

A lakásban 20 fok van, ami egész jó. De azért süt az alattam levő lakás felől a hideg. Lehet, hogy ezt már említettem, de meglehetősen zokon veszem az ilyesmit, hogy 2-3 hete 25 fokban fűtöttek a panelban, de most, hogy 10 fok van, most nem. Mindegy, jobb is így, mert így legalább olyan meleget csinálok, amilyet csak akarok, és nem az van, hogy nem tudok aludni a melegtől...

@Lorcsi: azok szerencsére minket elkerültek.
    De a szemét, az tényleg megdöbbentő nekem. A magyarok se tiszták, de az, hogy ezeknél a teraszos, kiülős helyeknél estére bokáig áll a szalvéta, cigaretta-csikk és az eldoható pohár a földön, azért vicces. Aztán este záráskor az egyik pincér összeseper fél köbméter szemetet. Komolyan, én ilyet még jóval keletebbre levő országokban sem láttam.

Lejjebb adtam az igényeimet.
    Az első nap amikor legalább 3 órán keresztül 20 °C fölött marad a hőmérséklet, és nem esik az eső, és nem fúj 80 km/h-s szél, pezsgőt fogok bontani. Igaz, még csak május közepe van, de idén ilyen még nem volt :) Hetek óta beszélnek róla, de valahogy mindig elkerül.

Az milyen dolog, hogy telefonon megnézek egy yt videót, majd pc-n rákeresek, és nincs meg...megnézem ki a szerző, megnyitom a csatornáját, és nincs közte. PC-n mintha ez a videó nem létezne youtube-on, amit ezalatt a telefonon épp futtatok... :U

Új hozzászólás Aktív témák