- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Látom, újra felszakadtak régebbi sebek és egy kicsit talán előjöttek régebbi indulatok. Nekem nincs is ezzel bajom, nyilván nagyon sok mindent másképpen látunk mi fórumozó emberek, egyrészt, mert (szerencsére) nem vagyunk egyformák, máshogy szocializálódtunk, mások az értékrendjeink, mások a prioritásaink, világnézetünk, mások vagyunk. Másrészt néha nem is egy oldalon állunk és elfelejtünk a másik oldal fejével gondolkodni, vagy legalább elképzelni a motivációjukat, megérteni az adott helyzetben a gondolkodásukat. Pedig egy jó és értelmes vitához ez elengedhetetlen.
De nem is emiatt írok most. Ma reggel ahogy olvasgattam a topicot, Titeket, eszembe jutott nagyon sok minden. Kicsit nosztalgiáztam magamban a régi (nekem szép) időkről és közben egyre rosszabbul éreztem magam. Az alatt a közel 5 év alatt, amíg nem voltam itt, olyan sok minden történt, hogy azt elképzelni sem tudtam. Nyilván sok pozitív dolog is. Van aki megtalálta élete párját, munkáját akár külföldön is, van akinek gyermeke született, biztos van aki meggazdagodott anyagilag, vagy a lelkében...
De nekem most a rossz dolgok jutottak eszembe. Neduddki távozása (pedig az utolsó időben már nem voltunk jóban, nem beszéltünk) Integra és Bordoi tragikus halála...

Olvasgattam a régi privát üzenetváltásomat velük és egyszerűen képtelen voltam felfogni, hogy már soha többé nem beszélgethetek velük. Nyilván Ti annak idején ugyanígy megjártátok ezt az utat, ezeket a poklokat, vagy talán még intenzívebben is éltétek meg a fájdalmat, hiszen ahogy olvastam, egyik pillanatban még köztetek voltak, és aztán már többé nem...Régi privát üzenetek, feledésbe merült beszélgetések... Furcsa ez a szomorú hangulat ami most egészen átjárja a lelkem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Milyen autót vegyek?
- Kutya topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest