Hirdetés
- Android szakmai topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Látom, újra felszakadtak régebbi sebek és egy kicsit talán előjöttek régebbi indulatok. Nekem nincs is ezzel bajom, nyilván nagyon sok mindent másképpen látunk mi fórumozó emberek, egyrészt, mert (szerencsére) nem vagyunk egyformák, máshogy szocializálódtunk, mások az értékrendjeink, mások a prioritásaink, világnézetünk, mások vagyunk. Másrészt néha nem is egy oldalon állunk és elfelejtünk a másik oldal fejével gondolkodni, vagy legalább elképzelni a motivációjukat, megérteni az adott helyzetben a gondolkodásukat. Pedig egy jó és értelmes vitához ez elengedhetetlen.
De nem is emiatt írok most. Ma reggel ahogy olvasgattam a topicot, Titeket, eszembe jutott nagyon sok minden. Kicsit nosztalgiáztam magamban a régi (nekem szép) időkről és közben egyre rosszabbul éreztem magam. Az alatt a közel 5 év alatt, amíg nem voltam itt, olyan sok minden történt, hogy azt elképzelni sem tudtam. Nyilván sok pozitív dolog is. Van aki megtalálta élete párját, munkáját akár külföldön is, van akinek gyermeke született, biztos van aki meggazdagodott anyagilag, vagy a lelkében...
De nekem most a rossz dolgok jutottak eszembe. Neduddki távozása (pedig az utolsó időben már nem voltunk jóban, nem beszéltünk) Integra és Bordoi tragikus halála...

Olvasgattam a régi privát üzenetváltásomat velük és egyszerűen képtelen voltam felfogni, hogy már soha többé nem beszélgethetek velük. Nyilván Ti annak idején ugyanígy megjártátok ezt az utat, ezeket a poklokat, vagy talán még intenzívebben is éltétek meg a fájdalmat, hiszen ahogy olvastam, egyik pillanatban még köztetek voltak, és aztán már többé nem...Régi privát üzenetek, feledésbe merült beszélgetések... Furcsa ez a szomorú hangulat ami most egészen átjárja a lelkem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 8. nap: Disco Elysium
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android szakmai topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest