- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Garmin topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Detto.
Nyilvan valtoznak a tagok, generaciok, a hangulat, a felulet...stb.
Szamomra az igazi PH/OFF topic idoszak 2007 korul veget ert. Utana meg 8 evig ellattam moderatori kotelezettsegeimet, de aktivan mar en sem vettem reszt az utolso 2-3-4 evben.
De ez nem feltetlen rossz, csak valtoznak az idok, mar kibirom remeges nelkul, ha 10 percig nem frissitem off topicot.
Egy fel evben benezek, hogy mi valtozott, mi a helyzet, aztan tovabb allok.
Pedig emlekszem, mikor meg 10-12 eve, melobol hazarohanva csak ugy lapoztam, hogy mibol maradtam ki az OFF Topcibol, mig tavol voltam
-
válasz
Racecam
üzenetére
Ha kemény akarnék lenni, akkor azt mondanám C'est la vie, de valóban, az idő megy, történnek az események, jók, rosszak egyaránt, és nyilván a rosszak maradnak meg inkább, a mai rohanó és kissé furcsa, ellentmondásos világban.
Ma én annak is örülök hogy süt a nap, de egyébként hüsi van pl, pár napja még jó meleg volt (sokaknak nagyon meleg, én örültem neki), most meg fázik majd mindenki. Nem kellenek évek, hónapok, csak napok, hogy az ember máshogy lássa a világot.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest